Készházak

Korszerű energiatakarékos épületek a tervezéstől a kivitelezésig, az Ön igényei szerint, különböző készültségi fokokban, közvetlenül a gyártótól. Egy dolog garantált: megbízható és stabil minőség, versenyképes áron, garanciával!

Szeglemezes tartók

Költséghatékony megoldás kis és nagy fesztávú épületek, családi házak tető-födém szerkezetéhez, korszerű méretezett szeglemezes kapcsolatú tartókkal. Nagy fesztávok vagy bonyolult tetőidomok? Nálunk semmi sem akadály!

Rétegelt ragasztott fatartók

Esztétikus megjelenés, kiváló statikai jellemzők, nagy fesztávok - pár érv a fa mint alapanyag felhasználásához a modern építészetben, legyen szó mezőgazdasági vagy ipari épületről, vagy sportlétesítményről.

Ajánlatkérés

Űrlapunk kitöltésével kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást tudjuk kínálni!

Üdvözöljük weboldalunkon!

Filozófiánk az idők során nem változott: stabilitás, minőségi kivitelezés, műszaki innováció, őszinteség és megbízhatóság jellemeznek minket. Személyre szabott készházaink kényelmes és egészséges életteret biztosítanak, messzemenően kielégítik a jövő energiatakarékossági követelményeit.
Szeglemezes és a ragasztott fa konstrukcióink megoldást nyújtanak a jövő építészetének. Számíthat ránk, kérje ajánlatunkat!