Elérhetőségek

9771 Balogunyom,
Rákóczi utca 60.
E-mail küldése

Bemutatkozás

Cégünk, a Variotech Kft. és elődjei az 1980-as évek elejétől foglalkozik fa alapanyagú épületelemek gyártásával és szerelésével, melynek alapja az emberiség legősibb és legmegbízhatóbb alapanyaga a fa.

Sikerünk alapja a 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásban dolgozó munkatársak szakértelme, mely garantálja a minőséget.

Filozófiánk az idők során nem változott: stabilitás, minőségi kivitelezés, műszaki innováció, őszinteség és megbízhatóság jellemeznek minket. Hiszen élete egyik legfontosabb döntésekor senki sem akar hibázni, logikus, hogy az építési munkát tapasztalt, megbízható és jó referenciákkal rendelkező cégre bízza. Személyre szabott készházaink kényelmes és egészséges életteret biztosítanak, továbbá messzemenően kielégítik a jövő energiatakarékossági követelményeit, ez által olcsó és élhető otthonokra találnak Megrendelőink. Szeglemezes és a ragasztott fa konstrukcióink megoldást nyújtanak a jövő építészetének.

Ha felkeltettük az érdeklődését és szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink örömmel állnak az Ön rendelkezésére. 

 

Ajánlatkérő űrlap

Űrlapunk kitöltésével felveheti a kapcsolatot cégünkkel!

* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!
* Van már tervrajzom:
!
!!

CAPTCHA- Magyar